CNet: Why customers will create …

CNet: Why customers will create IT’s future. Järgmine oluline jõud ei ole üldse mitte (a) McDonalds (b) riskikapital (c) kindral Bush vaid — kasutajad! Kuigi osa jutust on siiski selline… veidi kahtlane. Et internetis toimiva reklaami saavad välja mõelda ainult reklaamitegijad. Neil korra juba läks korda ebaõnnestuda, miks järgmine katse peaks edukam olema???

Kui juba kasutajad siis räägiks ikka lõppkasutajatest. Näiteks neist, kes on avastanud kaameraga telefonid :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)