bOingbOing viitas paar…

bOingbOing viitas paar päeva tagasi saidile www.pyongyang-metro.com, kus kõige muu P-Korea metroost pajatava juures olid ka krappraadiost kõlava muusika näited. Kahjuks on sait ise maas, aga õnneks sai kogu muusika sealt enne ära kopeeritud. Seega on lootust mõnda lugu ka järgmise kolmapäeva Tehnokrati alguses kuulda. Näteks Reunification Rainbow on jube hea.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Erki Esken
  Lisatud 8. märts 2003 kell 16:22 | Püsiviide

  OMG, need on tõesti head :) Eriti just see Rainbow lugu.

  Ülejäänud siis siit:
  http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/pets/metroo/

 2. Peeter Marvet
  Lisatud 8. märts 2003 kell 18:35 | Püsiviide

  jajah, ja kui kolmap viidatud teadus-teemaliste lugude download’i kiirus ametlikust veebist napiks jääb, siis need on üleval http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/pets/science, nii nagu ma neid endale laadin siia :-)