Veel üks hea lugu salon.com’ilt:…

Veel üks hea lugu salon.com’ilt: Saddam’s shields. Mõned rahu-grupidi saadavad vabatahtlikke Iraaki inimkilbiks, seejuures jättes lähetatavad täielikult ettevalmistamata väites et 95% tõenäosusega hoiab nende tegevus sõja ära. Ja et kui siiski? Vastab vabatahtlik:

“I remember reading somewhere in some of the communications from someone in the office that if we’re not effective and we need to get out, there is a plan. I don’t know what the plan is. It will be part of our training, I assume.”

Kommenteerib vabatahtlike värbaja seepeale:

“We’re simply offering people a method by which they can get to Iraq. We offer them no exit strategy and they’re fully aware of that.”

Sama teema ka kuro5hin.org all: Human Shield – War Criminal or Non Violent Civil Disobedient? (koos abiks viitega Genfi konventsioonile)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.