TheReg edastab ülevaate uur…

TheReg edastab ülevaate uurimusest, mille kohaselt on tasuline WiFi Euroopas oluliselt kallim kui mujal maailmas WLAN hotspots cost more in Europe (õnneks on tasuta WiFi igal pool sama tasuta :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Ivo

    Mis on saanud sellest WiFi’laste registreerimisest/aruandmisest?

  • Peeter Marvet

    hea küsimus. uurime :-)

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.