Ja samas… 4 aastat tagasi sele…

Ja samas… 4 aastat tagasi seletas Dave Manila (mis muuhulgas meil siin tehnokratt.net ja kolhoos.ee serveris müdistab) sündi: “On this day in 1999, an essay that explains the breakthrough that led to Manila.” Veidi hiljem sattusin ma aasta 2000 Seyboldile, mille korraldajad pidasid Manila’t piisavalt revolutsiooniliseks, et anda Dave’ile üks keynote-koht.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.