Wired on möödunud aastast noppinud välja mõned täitumata tarkvara-lubadused

Ka Wired on möödunud aastast noppinud välja mõned täitumata tarkvara-lubadused Vaporware 2002: Tech up in Smoke? (umbes pooled neist mängud, mitmed seejuures vähemalt teist aastat auhinnasaajate nimekirjas; aga samas ka näiteks QuarkXpress OS X jaoks, mis puudumine müüvat InDesign’i paremini kui kogu Adobe marketingiosakond) ja … seda peaks vist nimetama United States of Sauron sisepoliitikaks? Ehk jälle kord TIA: Bush’s Year of U.S. Surveillance.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)