Via BoingBoing — Isabelle Devos…

Via BoingBoing — Isabelle Devos (kes on varem olnud tegev performance-kunstnikuna, muuhulgas tõstes maastikul ümber rahne, et need oleksid paremini organiseeritud) tuli post-9/11 ajastu vaimus mõttele koguda kokku fotod, mida lennujaamade turvakontrollis palutakse reisijatel teha tõestamaks, et nende fotokas on ikka päris fotokas ja mitte näiteks… midagi muud. Kahjuks ei jõudnud ta eriti kaugele, sest pärast seda kui ta oli oma projekti ajalhetedes tutvustanud tõttasid transpordi-turva-ogranisatsioonid kinnitama, et tegelikult turvakontroll EI TOHI paluda inimestel pildi tegemist, ei ole kunagi tohtinud ja nii jääb see ka tulevikus. Ning see pilditegemine olla turvatöötajate omavoli.

Vaata seepeale Isabelle’i saiti www.insecuritiesproject.com, loe sealt kindlasti New York Times’i artiklit, ja kui sul on mõni sarnane foto karbinurgas siis saada see teele. Minule nimelt meenub, et kusagil muu-pahna-hulgas peaks ka üks selline kaader olema.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.