Nagu näha, on jälle ko…

Nagu näha, on jälle kogunenud ohtralt huvitavat… seega lühidalt vaid viited.

Alan Reiter arutab tulevaste mobiilsidestandardite ja WiFi suhet: EvDO vs. WiFi. GPRS walkie-talkie. Hädas WiFiga olukorras, kus on vaja kasutada mitte avatud vaid turvalist ühendust: Anchordesk finds trouble in Wi-Fi compatibility Abiks nimekiri sellest, mis tuleks kokku lüüa WiFi TCO arvutiamisel: Utah’s CTO explains Wi-Fi total cost of ownership (TCO). Lihtsalt üks hea WiFi-õpetuste sait: Airshare and Enjoy Veidi statistikat (pikemad raportid siiski hinnajärku paartuhat dollarid) InStat/MDR estimates 1,500-1,800 wireless ISPs

Ja üks väga lahe aparaat (või tasuta soft) — Locustworld, mis muuhulgas oskab teha meshi, ehk siduda erinevaid purke omavahel: Become a wireless ISP: for £300

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.