Muutustest DeCSS rindel: USA…

Muutustest DeCSS rindel: USA ülemkohtu kohtunik Sandra Day O’Connor võttis reedel tagasi oma neljapäevase otsuse, millega oli peatanud Kalifornia ülemkohtu novembrikuise otsuse — nimelt oli DVD Copy Control Association (DVD CCAs) soovinud Texase elaniku Matthew Pavlovich nimelt Kalifornias kohtusse kaevata, kuna Matthew oli üks paljudest kes oma kodulehele aastal ’99 DeCSS’i nimelise DVD-dekrüptimise tarkvara riputasid. Tema kohtusekaebamine nimelt Kalifornias oleks võimaldanud teda süüdistada tegevuses Kalifornia osariigi vastu, sest nimelt seal asub teadupoolest enamus filmitööstusest.

InfoWorld: Supreme Court ends stay on DVD ruling, EFF: US Supreme Court Says Hollywood Can’t Sue Texas Resident.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.