Luik, haug & vähk ehk e…

Luik, haug & vähk ehk eelmine nädal nädal leppisid RIAA, BSA ja CSPP (Computer Systems Policy Project) kokku, et nad on vastu kongressi plaanidele muuta vettpidav kopeerimiskaitse (mis teadupoolest suht võimatu on) kohustuslikuks ning lubavad pühalikult nii selle kui kasutajate harimisega ise tegeleda. Wired märgib, et leppest on kõrvale jäänud MPAA (filmitööstus toetab Hollingsi ideed kohustuslikukst kopeerimiskaitsest) ja CEA ehk Consumer Electronics Association (kes ei julge enam eriti midagi leiutada). No Harmony Yet in Content Land

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)