Lõppeval nädalal sai tehnoloogia…

Lõppeval nädalal sai tehnoloogiatööstus maha veel ühe suurema kokkuleppega asutades The Alliance for Digital Progress’i mis peaks aitama kaitsta Hollywoodi huve ilma Kongressi asjasse segamata. Tech firms gather to fight Hollings copy controls, Tech giants: No government copy-control mandates. “Don’t make DRM mandatory, we’ll screw our customers off our own bat!“, arvab BoingBoing.

Guardianis kirjutab Victor Keegan aga sellest, et vähemalt musatööstusel ei tohiks küll olla eriti midagi kurta eelmise aasta numbritele vaadates (tunnistan, et ei saa päris üheselt aru, kust pärineb tema seisukohti toetav statistika ja miks see musatööstuse omast erineb). The net won’t hurt record sales.

Clay Shirky kirjutab aga alternatiivist musatööstusele: collaborative filtering. Nimelt on suurtöösturid korduvalt väitnud, et ilma nende abita poleks meil lihtsalt midagi kuulata, sest ainuvõimalik saasta eraldamine staaridest käib nimelt nene kaasabil. The Music Business and the Big Flip

EPLis oli samal teemal üsna loetav-kommenteeritav Microsoft lubab CD-de kopeerimisele lõpu teha.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.