Kui sul parasjagu midagi teha ei…

Kui sul parasjagu midagi teha ei ole, siis … National Geographic / Rope uuringu kohaselt ei tea ligemale 80% noortest (18-24a) ameeriklastest seda, kus käib Osama-jaht — ja oluliselt rõõmustavamad pole vastused ka küsimustele USA rahvaarvu, Kashmiri-konflikti osapoolte või Vaikse ookeani asukoha kohta. Tõsi, need ameeriklased, kes kasutavad internetti, said keskmiselt 65% paremaid tulemused. Loe, imesta ja proovi oma teadmisi vastates 20 geograafia-alasele küsimusele.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Kristjan Jansen

    Mitu punkti said Pets? 20/20 ikka? Mina küll hetke kuskil küsimuse juures kahtlesin…

  • Peeter Marvet

    Et kas ikka on maailmas kristlasi kõige rohkem? sellega olin mina kah hädas ja panin valesti. ma tõesti ei uskunud, et on. Aga kui NG ütleb, siis küllap on.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.