Eilses Eesti Päevalehes on …

Eilses Eesti Päevalehes on Toivo Tänavsuu lugu E-kodaniku projekt ei edene kus ka mind paaril korral tsiteeritakse. Täiesti juhuslikult helistas mulle eile sarnase küsimusega, et miks ta oma IDkaardiga midagi teha ei saa, ka Marko Reikop, nii et kell 07:30 olen ma Terevisioonis. Sest minumeelest pole probleem mitte selles, et midagi ei tehtaks-arendataks-kasutataks: pinda käib täielik suutmatus pärast munemist kaagutada, ehk et PRopaganda-osakondadele tuleks valusalt piitsa anda. Meediale tegelt kah.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.