Eile kirjutasid uudisekanalid Adobe Photoshop Album’ist…

Eile kirjutasid uudisekanalid Adobe Photoshop Album’ist ehk kodukasutajale mõeldud fotokorraldamise-programmist, täna on dpreview.com‘il pakkuda ka äärmiselt põhjalik ja suure hulga screenshot’idega Adobe Photoshop Album Review.

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.