Prantslastel nähtamatud sõjalaevad?

#

Hmm. Uppunud Norra praamile, mis oli tähistatud raadiopoide ja Prantsuse sõjalaevaga, sõitis hommikul miski järjekordne kaubalaev otsa. Nähtavasti peaksid prantslased endale prominentsemad sõjalaevad hankima… või äkki oli tegemist selle tuntud looga:

  • “Heie teie seal! Siin kaubalaev Nicola, pöörake palun paremale!”
  • “Pöörake parem ise paremale!”
  • “Siin kaubalaev, vastavalt rahvusvahelise meresõidu reeglitele peaksite te vii-vi-ta-ma-tult paremale pöörama!!!”
  • “Ei, hoopis tei-e peaksite paremale pöörama!”
  • “Siin kaubalaev Nicola, me hoiatame viimast korda…”
  • “Teate kaubalaev, mind te juba ei hirmuta, tehke mis tahate. Merepoi over and out
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.