Your killer app

#

The Harrow Technology Report’i värske väljaanne kannab alapealkirja YOUR ‘Next Killer Apps! ja oluline osa sellest on seotud Jeffi paari-nädala-taguse küsimusega rahvale: mida teha pidevalt kasvava protsessorovõimsusega? Games, VR, video, compression paistavad olema juhtival kohal. Kui lugeda ei viitsi, viska vähemalt pealkirjadele pilk peale.

Samas ka link lahedale mil-tech artiklile Popular Science’is: The Shadow War mis räägib mh seljakoti-luurelennukitest (mille kodukootud variante oleme ka ise teles näidanud)… aga ka muust põnevast.

This entry was posted in Arhiiv, Kiika veebi!. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.