Your killer app

#

The Harrow Technology Report’i värske väljaanne kannab alapealkirja YOUR ‘Next Killer Apps! ja oluline osa sellest on seotud Jeffi paari-nädala-taguse küsimusega rahvale: mida teha pidevalt kasvava protsessorovõimsusega? Games, VR, video, compression paistavad olema juhtival kohal. Kui lugeda ei viitsi, viska vähemalt pealkirjadele pilk peale.

Samas ka link lahedale mil-tech artiklile Popular Science’is: The Shadow War mis räägib mh seljakoti-luurelennukitest (mille kodukootud variante oleme ka ise teles näidanud)… aga ka muust põnevast.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)