Veel ajaveebindusest, seadpuhku …

Veel ajaveebindusest, seadpuhku ajakirjandusliku ja sõltumatuse nurga alt: Mitch Ratcliffe pani tähele, et mitmed MS käest lennukipiletid & hotellitoa saanud ajaveebnikud on küll üritusel nähtust sügavalt vaimustatud aga unustavad mainida, et nad käisid seal mitte päris oma kuludega. Äärmiselt huvitav lugemine… [via scripting.com]

Muideks, mina lähen just nädala lõpus Siemens’i sponsoreeritud reisile USAsse kus toimub S55 telefoni launch. Et siis oleks aru saada, miks ma hetkel Siemens’i ME45-telefoni kasutada proovin. Ja kui keegi oskab mulle seletada, kuidas selle aparaadiga saab mugavalt vaadata vaheldumisi valitud, vastatud ja vastamata kõnesid, siis oleksin siiralt tänulik. Samuti ei saa ma aru, miks mõned (veidi vanemad???) vastamata kõned kuhugi ära kaovad. APPI!!!!

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.