Täna KUKUs

Tänaste raadiosaadete juurde lingid:

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Marko Livental

  Kuulasin täna õhtul üle interneti saate esimest poolt ning vaatasin ka põgusalt aadressile http://idee.tartu.ee/ Seal on nii mõnedki head ideed seoses SMS teenusega. Hea et mingi asja kohta saadetakse mobiiltelefonile teade mingi asja tegevuse/muudatuse/misiganes muu asja kohta, kuid …

  Kas siin ei hakka juhtuma sama asi nagu hetkel on rämpspostitusega meilidele? Kas mobiilidele ei hakka seoses sellega miskit reklaami tulema mingitelt X firmadel? Mida ma tõesti pole tellinud!

  Nii ma tõesti arvan:-)

 • Peeter Marvet

  SMSi saatmine õnneks maksab, erinevalt e-postist. See on tõenäoliselt oluline pidur… Ja ma olen mõne GSM-opaga rääkinud, nad on üsna käbedalt valmis toru kinni keerama kui keegi nende lugupeetud kliente spämmima hakkab!

 • Marko Livental

  Eks peab sellele lootma jääma.

  PS! Paistab et sel aastal TV Tehnokratti vist ei tule? Aga võiks ju…. :-)

 • Peeter Marvet

  On plaanis alustada jaanuaris…

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.