Eilses EPLis võttis Priit Hõbemägi…

Eilses EPLis võttis Priit Hõbemägi pealkirja Lapsele 1 kroon ja 3 palli alla sõna valimisreklaami teemal. Ei saa minagi vaiki olla, mul kohe kaks lugu hingel.

Pro Cyberia!

Sattus minu kätte miski valimisvoldik “Uus hea päev Tallinnas”, kus kenasti ajakavana kirjas, et mis kell Tallinna kodanik midagi teeb ja kuidas tal elu paremaks läheb. 17:30 — vanaema on pensiokate ringis, aga saatis lapslastele e-postiga head-ööd-musi. 8:00 hommikul — “Ja osa koolitöid on õpilastel kodus interneti kaudu juba ära tehtud. Vaeva vähem, mõtteruumi rohkem.” 11:30 “Vahetad sõpradega mõned e-kirjad. Sõber teeb ettepaneku lõuna ajal kohtuda uues vahvas kiirsöögikohas.” Täielik Pro Cyber partei, kas pole?

Ainult et kusagil seal keset päeva, kell 14:00, on järsku:

Kõht täis, meel hea. Sul on vaja linnavalitsuses paar asja korda ajada. Sõidad paar peatust trammiga ja näed, et tramm on puhas ja korras, ka istekoha leidmine pole probleemiks. Tagasi tööle lähed bussiga ning seegi kogemus on meeldiv.

errrr… kuhu järsku e-post ja internet kadusid? Vaatan netist valimislubaduse kauamängivat versiooni ja … seal kah ei midagi.

Täiesti uus tase

Laupäeval helistab mulle parteisõdur kes teatab, et ta tegeleb elanike küsitlemisega soovides teada saada, mis linnaosas muret valmistab. Teatan, et mulle valmistab muret see lõputu oksehelistamine ja kas ta saaks palun mind andmebaasist maha võtta. Lubab seda teha ja lõpetab kõne.

Ja juba esmaspäeva hommikul on mul postkastis rebitavate servadega okseposti-ümbrik kus muuhulgas kirjas, et Nõmme elanike meelest ei ole probleemiks mitte oksehelistajad, vaid teede ja tänavate heakord.

No see käis nüüd nobedalt — EMOR ja Saar Poll, värisege! Mis tähendab et ei saa ühe päevaga elanikkonna küsitlust teha ja tulemusi analüüsida? Väga hästi saab!

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.