TheAge näikse olevat jõudnud järeldusele…

TheAge näikse olevat jõudnud järeldusele, et BSA poolt kasutatavad piraatluse taseme uuringud eiravad open source tarkvara kasutamist ehk annavad eksitavaid tulemusi ajal, kui näiteks OpenOffice ja 602ProPCSuite tasapisi populaarsust koguvad: Piracy and free software not always counted. Tõsi küll, mina loen sellest artiklist välja seda, et open source tarkvara kasutamist ei arvestata, aga kuidas see piraatluse määra mõjutab jääb veidi kaheldavaks. [via Slashdot]

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)