Foorumindusest

#

Nonii, oleks vist viisakas see nädal kah kedagi meie foorumi sagedasematest külastajatest kiita, aga sedapuhku mitte modereerimise vaid asjassepuutuvate ja probleemi lahendavate vastuste eest. Minu pakkumine oleks Priit Pavelson, Ama, Marxs (listed in no particular order aga tuleb tunnistada, et Marxs’i soovitus tuletas meelde, et peaks vist mainima, ja Priit paistab silma sagedaste asjassepuutuvate kommentitega :-).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)