Krati kaart

#

Krati jõulukaartNonii: selle pildiga soovin siis mina kõigile häid pühisid. Et kõik ausalt ära rääkida tuleb vist alustada suurest murest jõulukaardi valimisel — peaks nagu olema midagi hääd & jõulumaigulist… aga mitte päris verivorst või piparkook. Vaevasin ennast sellega umbes terve nädalivahetuse kuniks järsku tuli meelde keldris tolmu koguv linnu-söökla ja kotitäis päevalilleseemneid, mis teaduslikult tõestatuna lindudele süüa sünnib.

See pilt on tehtud umbes 7 minutit pärast linnumaja üles riputamist ja videokaameraga — sellest ka veidi kehv kvaliteet, aga ka kaval krati-nõuanne. Nimelt on suhteliselt võimatu panna mõnda 2,5-aastast kodanikku aknast linde vaatama nii, et linnud teda parasjagu rünnakul olevaks kiskjaks ei peaks. Küll aga võib pista kaamera akna peale ning tõmmata juhtmed televiisorini ning pilti hoopis teises toas (koos p-kookide ja v-vorstiga) vaadata.

Ehk veelkordselt: häid jõulusisi ja ärge unustage, et miinus-kakskend on temperatuur mis lihtsalt nõuab linnukesekeste abistamist ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.