Kolhoosnik asub Ameerikat avastama

#

Alland Parman paistab kasutavat kolhoosi täpselt sellel eesmärgil, milleks me selle loonud oleme: Ameerika — traveloog ehk reisukribu on koht kuhu kirja panna … no ütleme, et lihtsalt reisiks tarvilik inf ja loodetavasti ka kõi reisu kestel tekkiv mõttekribu. Ei saa muidugi jätta mainimata, et kolhoosikord lubab igaühel ka omapoolseid soovitusi ja mõtteid sinna juurde välja käia (näiteks minul tekkis kange soov lisada oma komment elektriküsimuste juurde). Eriti sheff on muidugi java-koodijupp lehe paremas servas Eesti & sealse kellaaja võrdluseks.

Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Alland Parman
    Lisatud 14. juuni 2001 kell 09:51 | Püsiviide

    Tänan viitamast. Traveloog läheb korda, kui kusagil teel ikka mõni internetikarv haardeulatusse jääb. Fotokast piltide sissesaamine eeldab nats statsionaarsemat sisseseadmist, vist. Eks teepealt kirjutan, kuidas asi käib.

    Mis puudutab sheffi (šuurikud nagu ð ha þ tõlgib see manilla kohe islandi keelde, vist) skripti, siis üldse skripti käima ajamisega lehe sees oli tund aega jama ja ma ei saanud kohe arugi, mis valesti oli. Lõikasin ja kleepisin vajalikud skriptijubinad – päisesse funktsiooni ja sinna paremasse veergu väljakutse aga ei tuld midagi. Ma ei ole 100% kindel, aga mul jäi mulje, at asi sai käima, kui olin lisanud script tagi sisse täpselt selle asja type=”text/javascript”. Nii päisesse mineva JavaScript aknasse kirjutatavale kui ka Template aknasse vastavassse kus see skript ette tuli.

    Well, nüüd see vähemalt käib ja kella mõte on teadagi see, et kui me üritame IRQ chatti teha, siis on teada, mis teisel pool umbes toimuda võiks.