ÄP foorumites WYSIWYG editor nagu meilgi!

#

Vau! Äripäeva foorumite mootoris paistab juba mõnda aega kasutusel olevat võimalus lisada tekstile linke, kujundust jms — sest neil on kasutusel samasugune WYSIWYG editorimoodul nagu meil. St Internet Exploreri kasutajad saavad kommentaari kirjutades ette kastikese, mille ülaservas nupud nagu … Wordil näiteks. Järjekordsed punktid ÄPle!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)