Tehnokratt annab auhindu ja arutab IT & juhtimise teemal

Mida iganes me saates ka ei ütleks, tegelikult istume me täna (ja ka homme) enamuse ajast üritusel nimega Kontakt 2001. Ah jah, siiski esimene pool saatest läheb eetrisse otse, sest me lippame korraks Kukusse, kohe pärast seda kui oleme üle andnud kolm lipsu ehk meie auhinna Head Pisikesed Ideed. Ja küllap me ka raadiokuulajatele sellest räägime.

Lisaks: aita riigil raha säästa astudes juba täna oma internetipanga kaudu läbi e-maksuametist ja tutvu seal oma pensionikindlustuse tõendiga ning klõpsa seejärel nupule mis lubab neil mitte kulutada paberit, ümbrikku ja postiljoni saapaid selleks, et sama info sulle paberi peal koju tuua.

Kell 1230 algavas teises pooltunnist on meil aga külas Toivo Külaviir ja Peeter Lorents, teemaks — IT firmajuhi abilisena. Räägime sellest, mis on viltu ja kuidas saaks paremini.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.