Larko on kuulsaks saanud

#

Tehnokrati ainus teadaolev välisvaataja (st kes vaatab meie saateid väljaspool Eesti) ehk Larko on saanud kuulsaks: nimelt kirjutas ta oma weblogis hot.ee liba-administraatorist. Larko jutu noppis peagi üles mega.ee toimetaja, kes selle ka veebi välja pistis (ja loomulikult sai lugu ka kommentaare).

Täna kirjutab Larko veidi juhtunu tagamaadest ja mh juhib tähelepanu sellele, et mega.ee ühe tema meelest olulise lause välja jättis… Loe: Larko täpsustab: liba-administraator põhjustas arusaamatusi.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)