Tehnokratt.net versioon AvantGo jaoks

#

Eelmise nädala Kuku-kratis oli juttu sellest, et Äripäevast on olemas pihuarvutitele ehk AvantGo jaoks sobiv versioon. Keset selget pühapäeva tuli mulle järsku pähe idee, kuidas viia ka tehnokratt.net esilehe uudised Palmile ja teistele seeditavale kujule: avantgo.kolhoos.ee alt leiad lisaks ka kaluri.kolhoos.ee, trip.kolhoos.ee ja larko.kolhoos.ee renderdused.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)