Seating Made Simple (TM)

#

Steve Mann (kes on tuntuks saanud kui Steve-the-wearable-webcam-Mann) eksponeerib parasjagu San Francisco Art Institute’is oma projekti SeatSale — tegemist on magnetkaardilugejaga varustatud internetitooliga. Kuniks sa ei ole endale istumise litsentsi hankinud on tool kenasti ogaline, aga tõmmates kaardi läbi lugeja tõmbuvad ogad tagasi. Kuniks litsents jälle läbi saab. Ah mis ma ikka latran, loe ise ja tutvu ka kasutamistingimustega. Või aita valvata tooli 4 veebikaamera abil.

Veel abiks aparaate (näiteks kuulus Raba Hiff): Bonk Business

JA LISAKS: Osta päris oma istumise litsents kinno, esimest korda Eesti Vabariigi ajaloos võimalik üle interneti: http://194.126.115.84:8000 (oh ma ei tea miks nad www.kino.ee alt sellele masinale niiviisi viitavad, vahest sellepärast, et masinal on täiesti asjassepuutumatu nimi: webcam.neti.ee ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.