ZoneLog Analyser

#

Kaupo Suviste kirjutab: Nädala eest ilmunud “Päevalehe” loos käsitlesite te internetiliiklust, IP aadresse ning Sam Spade ja NeoTrace Pro programme. Ma sattusin hiljuti programmile ZoneLog Analyser, mis analüüsib tulemüür ZoneAlarm-i logi, tehes kindlaks, kes teie avuti vastu huvi tunnevad. See programm on praegu küll veel beta. Link on http://zonelog.co.uk/

Paistab olevat väga vahva utiliit, eriti võttes arvesse et ZoneAlarm (loe ka meie varasemat kommenti: Tulemüüridest) küll kaitseb ja hoiatab, kuid ei seleta sulle väga täpselt lahti mis siis ikkagi toimus. Loomulikult eeldab sellise logi-analüsaatori proovimine, et sõnad bitt ja bait sinus kohe ägedat allergilist reaktsiooni ei tekita — aga üldiselt peaks veidi toimunus ringinuhkimist oma tulemüüri-logis ZoneLogiga igati õpetlik tegevus olema.

Ja eelmainitud NeoTrace’i juurde veel — Slashdotist leidsin kommentaari firma kohta, kes on geograafiliselt paika pannud üle 4 miljardi IP-aadressi, loe edasi Quova Inc. Completes Trace of 4 billion IP Addresses.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.