news.com vs slashdot.org

Kus sina oma arvuti-uudistevajaduse rahuldad? Mina olen avastanud kahte sorti kanaleid, kõigepealt sellised ametlikud nagu www.news.com, siis sellised tehnilise kallakuga nagu www.techweb.com, siis veidi … hmm … kollase ja/või hurraaa-kallakuga nagu www.anchordesk.com.

Aga neile lisaks on teisigi, olemuselt rohkem foorumid kui uudistesaidid, aga mina armastan lugeda just neid — sinna on lugejate poolt kokku kogutud see, mida nad veebist on leidnud. Üks minu lemmikuid on /. ehk www.slashdot.org.

(teema tuli pähe, kui sattusin juhtumisi pärast Techwebi-päritolu tõlkenuppu Delfis (Kas Linus on muutunud Linuxi piduriks?) lugema sama teema diskussiooni Slashdot’is Is Linus Killing Linux? — kaks täiesti erinevat vaadet samale küsimusele)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.