Esilehekülg nüüdsest alates lühikeste nuppude päralt

Alates tänasest on meie veebi esileheküljel ainult lühikesed sissejuhatavad nupud, saadete vms kohta käivad artiklid leiad alati veebi sisemusest. Hea koht kõike hiljuti kirjutatut kaeda on aga Foorum.

This entry was posted in Arhiiv, Tehnokratt!. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.