Navidad

Navidad on järjekordne viirus, mis levib e-posti teel: sedapuhku on tegemist .exe-failiga ehk programmiga, faili täisnimi navidad.exe — mis käivitamisel mõistagi su arvuti ära nakatab.

Loe lähemalt Navidadi käitumisest ja tema vastu võitlemisest:

Tasub muidugi tähele panna, et pärast Navidadi käivitamist ei pruugi sul enam õnnestuda samast arvutist netiühendust püsti saada. Ega siis ei jää muud üle ei jää kui flopiga naaberarvutist internetti tooma ;-) (st tuua võiks ülalmainitud FixNavidadi).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)