ASP – Rakenduste rentimine

Täna rääkisime sellest, kuidas ettevõte saab oam IT-lahenduse lihtsamini ja mugavamalt seda rentides. Külaline Teet Rannut rääkis, et selline rentimine toleb igati lihtne. Rakendused jooksevad pakkuja serveris, neid hooldab, uuendab ja parandab pakkuja, kasutajal tuleb maksta vaid igakuist renti.

Pets pakkus paar kohta, kus saab mujal paiknevat rakendust ka ise proovida (veel tasuta). Nii saab terve hulga grupitöö lahendusi omale tellida aadressilt www.hot.ee

Veel oli meil juttu arvutitest, millele jalad kipuvad alla kasvama ja mis kipuvad ära kõndima. Kas ja kus on arvutite seerianumbrite hoidla (kunagi see oli)? Ja kust osta arvuti kinnitusköit (või turvatrossi). Petsil tööl värske kogemus jalutava arvutiga ja Põllumajanduse Kaubanduskoja plaan panna odava liisingu saajate talumeeste nimed ja aadressid internetti, võib sellist jalutamist edaspidigi suurendada.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)