ASP – Rakenduste rentimine

Täna rääkisime sellest, kuidas ettevõte saab oam IT-lahenduse lihtsamini ja mugavamalt seda rentides. Külaline Teet Rannut rääkis, et selline rentimine toleb igati lihtne. Rakendused jooksevad pakkuja serveris, neid hooldab, uuendab ja parandab pakkuja, kasutajal tuleb maksta vaid igakuist renti.

Pets pakkus paar kohta, kus saab mujal paiknevat rakendust ka ise proovida (veel tasuta). Nii saab terve hulga grupitöö lahendusi omale tellida aadressilt www.hot.ee

Veel oli meil juttu arvutitest, millele jalad kipuvad alla kasvama ja mis kipuvad ära kõndima. Kas ja kus on arvutite seerianumbrite hoidla (kunagi see oli)? Ja kust osta arvuti kinnitusköit (või turvatrossi). Petsil tööl värske kogemus jalutava arvutiga ja Põllumajanduse Kaubanduskoja plaan panna odava liisingu saajate talumeeste nimed ja aadressid internetti, võib sellist jalutamist edaspidigi suurendada.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.