veidi kuulamist privaatsuse teemal

Kuna täna on Tehnokratis seltsiks Urmas Kukk Andmekaitseinspektsioonist ja tema kutsumine otsapidi ajendatud mõnedest netis ette sattunud salvestistest, siis olgu need ka siinkohal saate taustaks ära lingitud.

Kõigepealt Michael Geist International Data Protection and Privacy Commissioner’s conference teemal sõnas ja videos.

Siis Dr Ann Cavoukian’i loeng Waterloo Ülikooli arvutiteaduse klubile: Privacy by Design.

Ning siis Eben Moglen’i ettekanne MySQL-konverentsilt: Freedom Businesses Protect Privacy.

Ja saates leiab viitamist ka Lessigi plaan pühendada järgmised 10 aastat korruptsiooniga võitlemisele: Required Reading: the next 10 years (Lessig Blog) ja üks teleintervjuu Taanimaalt YouTube – Lessig on “corruption”

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Joosep-Georg Järvemaa
  Lisatud 15. okt. 2007 kell 17:21 | Püsiviide

  Podcasti fail paistab rikkis olevat.

  • Peeter Marvet
   Lisatud 17. okt. 2007 kell 17:56 | Püsiviide

   fiksitud, tnks, sorry…

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)