kung fu kandlega

Selveri pakkumis-tulpa oli ilmunud Jade Warrior. Mina sattusin selle filmiga kokku oma külapoes ehk Puunal. Ühed poisid olid tulnud vorsti ja õlut ostma ning tuli jutuks, et nad ehitavad Änglema rappa Soome kung-fu filmi jaoks sepikoda. Käisime põnnidega ehitust vaatamas ja siis kõik koos dekoratsiooni-ehitajatega Tänavjärves ujumas.

Aga film on lahe – kung fu sobib Soome filmiga tegelikult väga hästi kokku. Algul tundub kollane part ja kannel võitlus-stseenis imelik ning repliik “ma lähen nüüd ära” kuidagi arusaamatu, aga lõpuks… on täielik sümfoonia. Umbes nagu Night at the Hip-Hopera.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)