bostoni pommipanemiste taustaks

Bruce Schneierilt äraütlemata hea kokkuvõte Bostoni Pommihirmust mis eile-täna ka meie meediast läbi jooksnud. Mul jäi uudiseid lugedes märkamata, et kampaania oli käinud hulgas suurlinnades mõned nädalad enne, kui Boston (mis võiks ju olla suht nutikas linn) paanikasse sattus.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)