pageviewdest ja vajadusest muud sorti mõõtmise järele

Nagu Jüri ka oma tulemusreklaami välja kuulutades mainib pole see kindlasti lahendus kõigeks, ehk oma koht on ka pageview’del ja külastustel. Paraku ei pruugi need numbrid kasvõi tingituna ajaxiseerumisest enam näidata seda, mida mõned aastad tagasi… (rääkimata muidugi igasugu lollustest, mida pageview’de tootmine kaasa toob). Yahoo Chief of Insights Peter Daboll kirjutas äsja nii: Time for a new hit

Otseselt sidumata, aga meenub, et siin juhiti tähelepanu vajadusele profileerida “reklaamivaatajaid”: Microsoft adCenter Labs’il on mõned huvitavad demod, mh Demographics Prediction

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)