vigadest ja seadustest

Ai mulle meeldib see selgitus toimuva kohta ja eriti asjasse puutuv ühe-märgiline viga järgnevas koodis: Loe edasi boingboing’ist.

toggl.com on kah vahva. Eesti asi muideks (nagu Rain Rannu viitab), aitab töö aega arvestada. Panin just Kristjanile kolumni kirjutamise aja korraks kinni, et see koodijupp blogida. Lähen teen nüüd jälle lahti :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)