respekt! Ülle Aaskivi

Eriti kuivõrd ma kipun riigiteenistujatele ette heitma suutmatust rääkida asjadest nii nagu need on… väärib suure respektiga äramärkimist tänane Ülle Aaskivi isiklik sõnavõtt Riigikogus (üleskirjutus Postimehes, intervjuu Postimehes, EPLis).

Muideks, Ülle viitab sõnavõtu alguses Riigikogu kodukorra seaduse 13 lõige 2 punkt 18-mele. Kui huvi pakub, siis selle kohaselt Riigikogu juhatus “18) otsustab käesoleva seaduse või mõne muu seadusega reguleerimata protseduuriküsimused;”. Sedapuhku siis üheksandat valitsust ja neljandat Riigikogu koosseisu teeniva ametniku õiguse esineda kodanikuna.

Loodame, et käesolev juhtum leiab äramärkimist tulevastes kodanikuõpetuse õpikutes ning video täisresolutsiooniline versioon peagi archive.org’i laetakse.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)