õppige linkima

Telecom Express, mille klientide hulgas on TV, ajalehed ja raadio on jõudnud järeldusele, et TV, lehed ja raadio on usaldusväärsemad kui ajaveebid. Võtab kokku EPL: Ajaleht internetist usaldusväärsem. Aga internet oskab linkida (kahjuks ei saa EPList pihta, mida nad TheGuardianis allikaks loevad, ainus mida news.google.com näitab on Greenslade’i blogipostitus). Ja BBC nagu ikka on parem kui ajalehed, tuues esile isegi snakes-on-a-plane fenomeni.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)