vene villist?

Selline küsimus: ega keegi ei tea kusagil hea hinnaga müügis olevat “vene villist” ehk UAZi? Tarvidus on selline … oma maal ringisõit ja vahest veidi külavahel kah, nii et järgiolev “ressurss” ning varustustase pole eriti oluline, aga peaks automaagiliselt käima minema ja suuremad tükid ei tohiks iseenesest küljest ära kukkuda.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Pronto
    Lisatud 3. juuli 2006 kell 12:19 | Püsiviide

    Neid UAZ-e müüakse üsna regulaaselt osta.ee-s. Umbes kuu või paari tagant ühte. Kui sul tapvalt kiire asjaga ei ole, siis võid seal enda jaoks mingid triggerid teha mis käivituvad kui sobiva otsisõnaga toode müüki sugeneb.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)