pikem saade netis

Tänase saate tarbeks sai räägitud Jüri Kaljundiga tunnike juttu teemadel cluetrain, viimasel ajal tekkinud online-keskkonnad Eestis ning sinna juurde pikemalt tema enda nagi.ee arendusest. Eetrist jääb välja kolmandik ehk peamiselt see, kus käime läbi uusi keskkondi. Aga netis on mõistagi täisverisioon (ja lisaks väljas ka kõik vahepealsed kratid, mis kiire aja tõttu puudu olid jäänud).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)