lindiskandaal2 ehk REC_0001_LP.wav

Sõitsin täna ajakirjandusliku eksperimendi korras KUKU-raadio majas liftiga ja näe mis seal maas vedeles:

Ehk siis “Bittman-Rebase lindiskandaal” mis 8kHz wavi kvaliteedi järgi otsustades on salvestatud mingi diktofon/mp3-mängijaga. Või fabritseeritud? Andmaks igaühele võimalust ise otsustada on fail koos alguses oleva ca 5 minutiga enne vestluse algust ning raportiga luureülesande edukast sooritamisest lõpus. Ja ei hakka ka MP3 kujule panema, sest kvaliteet suht saast.

Soovitan kuulamist alustada lõpuminutitest, täpsemalt sellest klipist, mis annab kenasti ülevaate nii rahalistest pakkumistest kui sellest, et lindistamine oli etteplaanitud:

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)