praktiline terviklikkus

Robin ’internetiturundus’ Gurney teavitab, et veel on vaba umbes 20 kohta üritusele nimega E!4 (ehk: Eturundus! 4) mis toimub 27ndal veebruaril ja kus ka mina esinen, sedapuhku siis pealkirja all “Tähelepanumajandus ja kuidas luua evangeliste“. Erinevalt varasematest E!-üritustest on koha kindlustamiseks soovitav maksta 250 raha korralduskulude katteks, sest kohtade ülejäämine tasuta jagamiseks on ebatõenäoline :-)

Siiski: mul on voli jagada välja mõned tasuta kohad. Kui raha on ainus mis tulemist takistab (sõbrapäev neelas kogu raha? Lõuna-Eestist bussiga kohalesõit niigi kallis? oled MTÜ mille patroon ei ole hetkel põllumajandus- või keskkonnaminister?) siis kirjuta mulle (pets-ät-tehnokratt.net) miks tahad ja vaatame, mis teha annab.

Aga sisust — mul on plaanis kokku miksida kaks teemat, tähelepanumajandus ja kliendi-evangelism … või täpsemalt see, kuidas luua kirglikke kasutajaid [workshopi kokkuvõte] ehk creating passionate users, nagu Kathy Sierra õpetab. Sissejuhatuseks võib kuulata minu mullust intekat Kathy’ga [mp3].

Terviklikkuse nimel on siinkohal oluline lisada, et andsin Robinile nõusoleku olla altexi “salanõunik” (ehk, nagu Siim Teller ütleb: olen ise kättpidi sees).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. texmex
    Lisatud 14. veebr. 2006 kell 15:36 | Püsiviide

    Tere pets!!!!!!!!
    Jutt tsipa teemaväline aga . Te võiksite sedatehnokrati telesaadet jälle tegema hakata. kunagi noorena see oli telekas ja vaatasin küll. On ju uus telekanal tekkinud kaabelvõrku–pimptv. teil ju omalajal oli neidsponsoreid küll kes tegijatele töö eest maxaks. mingi microlink ja mingi pank vist oli ka. pimp omanik on jurain lõhmus, kes vana e-äri fänn ju. pimpis on hea see et ühte saadet lastakse korduses üsna tihti, seega ei pea kindlal ajal vaatama. lõhmus on mõistlik mees usun, tema ju oli ka starmani võrgus interneti pakkumise algatajaid. seega usun et teil sponsoreid on lihtne saada. ainuke äda on vist et teil mega tihe päevaplaan. aega ei pruugiuute tegemistele olla. saate võiksite muidu hiljem video podcasti ka teha. praegast polegi nagu telerist selle teemalist saadet.

    • Peeter Marvet
      Lisatud 14. veebr. 2006 kell 17:55 | Püsiviide

      Eesti mõistes sponsorlus viib paraku üsna kähku formaadini “kaunis kaunimaks”, “onu fredi” jne, sest sponsorid on sellise vastutulelikkusega harjunud.

      Aga ma loodan, et suudan kunagi telesaatega jätkata. Kui 2005 oli võimalik pere-eelarvest raadiosaadet toota, siis vahest 2007-2008 elab juba ka telesaate üle.

      Iseasi, kas mul selle levitamiseks siis enam telekanalit vaja läheb. Ütleme nii, et [digi] kaane-CD’l olevate ekraaniviisorite tagasiside on igati võrreldav telesaate omaga…

    • texmex
      Lisatud 14. veebr. 2006 kell 18:01 | Püsiviide

      suured tänud vastuse eest.