kiitust kah

Ajal kui Postimehe uus veebinägu vasakult ja paremalt pasunasse saab (ja kasutage palun õiget reklaamifiltrit) midagi positiivset kah – nimelt on tõlkeuudiste alla tekkinud toimetaja nimi ja e-post.

Ehk et järgmine kord kui keegi polüuretaanist padjakeste patendi varastab, nälgivatele lastele 4kg toidukontsentraati päevas sisse keerab, USA miljardäri Richard Bransonit kosmoselennul kohtab (lugu kahjuks netist kadund) vms siis on kellele tähelepanu juhtida :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)