beware of falling updates

Teadmiseks: kolhoosi-serveril seisavad ees raua jms uuendused, mistõttu võib eelseisval nädalavahetusel ilmneda harilikust veel kehvemat kättesaadavust. Aga seejärel peaks elu oluliselt lõbusamaks minema ;-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Larko
  Lisatud 10. veebr. 2006 kell 14:05 | Püsiviide

  Üks korralik kolhoosnik peabki helde tuleviku nimel nälgima. ;) Pealegi Sa vist erinevalt minust öösiti magad ja magades rauaga ei mässa, mis jälle parandab kättesaadavust mulle viljakaimal ajal.

  Jõudu tööle! Pea meeles, et normi täitmisest ei piisa. Seda tuleb kordades ületada! Elagu tehnokratlik lähenemisviis kolhoosielule!

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)