Tänase saate lingid

Nii, järjekordne ports musa mida nähtavasti ei mängiks Eesti raadiojaamades keegi, kui seda mina ei teeks. Kõik mahamängitu ajutiselt ühe ZIP-failina on siin, saates saab aga soovitatud ka rida linke edasi-kuulamiseks:

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Rene (naabrimees)
  Lisatud 31. dets. 2005 kell 17:51 | Püsiviide

  Kena aastalõppu Su perele!

  …retsilt hea lugu!!!!!!!!!!! MEGA!!!!

  • Rene (naabrimees)
   Lisatud 31. dets. 2005 kell 17:52 | Püsiviide

   Vitalic ma mõtlen!!!!!

  • ets
   Lisatud 8. veebr. 2006 kell 18:10 | Püsiviide

   VITALIC :D vot seda küll ei arvanud siit leheküljelt leida ;)
   rispekt!

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)