laupne saade ja lood eraldi

Kuna seekordne saade sai harilikust erinev (ning tehnilistel põhjustel läks podcasti MP3 alguses nihu), siis lisaks podcasti-OGGile ja podcasti-MP3le panin ajutiselt välja ka kõik ettemängitud lood ühes mugavas ZIPis — ütleme nii, et kuulatav jõulukaart Tehnokratilt kõigile sõpradele. Segamini vinüüli, vana-elektroonikat ja lihtsalt kummalisi asju (nagu Alvin and Chipmunks jõululaul 2x aeglustatult).

Midagi sarnast saab olema ka 31.12 saade — aga siis nähtavasti Jaapani pop, Palestiina hip-hop ning Põhja-Korea metroo-muusika, sekka filki ja teadus-sambat. Kõik ideed (koos MP3-linkide ja põhjendustega) teretulnud. Lood peaksid olema sellised, et jääksid “kõrva kiusama” ning kuulajal tekiks vastupandamatu soov neid veel kord kuulata.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)