saate saateks

Enamuse asjassepuutuvaid linke leiab veidi allapoole kruttides või Silver Meikari ajaveebist.

Saate lõpuks sai ette mängitud Priit Hõbemägi kasutajate/lugejatega suhtlemist puudutav mõttearendus ajaveebi-seminarilt, kogu seminari audio on kuulatav ettekannete kaupa aadressilt http://akamai.kolhoos.ee/tehnokratt/podcast/bloginar2005, konkreetne tsitaat Tarmu Tammerki juhitud paneelist [ mp3 link] mis käsitles ajaveebida ja ajakirjanduse suhet ja kus osales ka Priit Pullerits.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)