osta maja, saad purgi herneid tasuta peale

itar-tass vahendab AP uudist: Estonia Bank, 2 Workers Accused in Scheme. Ja täpselt päev pärast pensionifondide vahetamise võimaluse lõppu, huvitav kas nende SEC kooskõlastas pressiteate meie SECiga? A võibolla peaks investeerima hoopis mõnda pikka aega tegutsenud ettevõttesse millel on probleeme?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)